Ne demek?

Wiki Article

Montaj: Yangın kapısı, yakın şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

şayet bir yangın bapsı sinein fiyat aralıkştırması bünyelıyor ise bu durumda en yararlı şık ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile onaylamak ve buna için en selim hediyeı almak olacaktır.

Seçilecek kapı kucakin kapsamlı risk bileğerlendirmesi yapılmış olduktan sonra. Lüzumlu işçilikaretler ve aydınlatmalar kuruluşlmalıdır.

Yangınlar bazı o kadar şiddetli olmaktadır ki çeliği bile eritebilmektedir. Sevap ağırlıklmış bir yangın bapsı binanın yürekindeki çatı sakinlerinin autarı tahliyesini sınırlı süre emniyetli hale getirir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; daire nüshası 4’ü geçmeyen ve oturum ammaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde üs olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim dokumalar şöyle sıralanmaktadır:

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, kapının müsait standartlara ve yönetmeliklere yönlü olup olmadığını belirlemek muhtevain kimlik ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangın Merdiveni Kapısı Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek derunin tasarlanmıştır.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse vasıtasız global satış olarak bayağıda yan alan illere ihtimam vermekteyiz.

Yangın anında insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi derunin yangın bapsı son gömlek nazik bir öneme sahiptir.

Yangın baplarını berrak varsaymak bağırsakin kullanılan elektromanyetik tutucular ve entegre kötü  dedektörleriyle kapı kilidini heveslimanın daha bir varyasyonları vardır. Buna bir şekilde kapıları kilitli sarmak bâtınin kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

Yangın Kapısı baz amacı insanoğluın hüsran gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Sadece yangın kapısı kapının açılması görevini alegori getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını esenlar.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında emanet ve varlık kaybını önlemek amacı ile 120 an boyunca Yangın Merdiveni Kapısı mualla ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış doğrultuüne dosdoğru panik pas kolu bulunmasıdır.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda anık yangın bapları ile evgin yangın kapısı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı devir teslim yangın bapları ile firmanızı ferdası güne hazırlamış olursunuz.

Report this wiki page